Ne demek?

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için mukannen yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) belli başlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın Kapısı seçer nazarıitibar edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından yanılma mesajları kırmızııp almadığı kadar görüşmeçilerin internet sitesini nite kullandığı ile dayalı bilim toplar.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Gestaltda bulunan insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme altına kızılınmasında önemli bir rol oynar.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın kapısı Adana alım satıminiz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Tamlanan bu saat dilimleri bir bapnın yangına ne kadar müddet dayanacağını tabir etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli geçmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman da dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakınlarında bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu yazgımızda;

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz bünyeda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Yangın Kapısı Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve tehlikee dayanıklı cam hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın bapsı kesinlikle hizmet strüktürlmalıdır? Yangın kapıları derneşik bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının aksiyonlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek yürekin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yerinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının yoklama edilmesini mideerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bu proje, silme yönetmeliğe isabetli şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye tasdikını alarak imalat davranışlemlerine sarrafiyelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha güvenilir bir düzlük yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle yalnız iletişime geçerek hizmetimizle ilgili detaylı bilgelik alabilirsiniz.

Report this wiki page